+36 20 444 3006

HÉTFŐ - PÉNTEK: 08 - 17

info@nadovi.hu

Nadovi Autószerviz

Autószerviz szolgáltatásaink

Vezérműszij/lánc csere

Vezérműszíj, -lánc csere

A vezérlés cseréje az egyik legfontosabb karbantartási feladatok közé tartozik. A vezérműszíj, -lánc tartja szinkronban a főtengelyt és a vezérműtengelyt, ha ez nem lenne vagy elszakad akkor a szelepek összeütköznek a dugattyúval és a motor nagymértékben károsodik, ami komoly anyagi következményekkel is jár. A vezérlés cseréje sok tapasztalatot, megfelelő minőségi célszerszámokat és tudást igényel.

Bővebben ide kattintva olvashatsz róla.

 

Lendkerék, kuplung csere

Lendkerék, kuplung csere

A kuplung fő feladata, hogy a motort a sebességváltóval összekapcsolja. Megfelelően müködő kuplung lehetővé teszi a könnyed elindulást és fokozatváltást. A kuplung meghibásodásakor a fokozatváltás nehézkes vagy nem lehetséges. A kuplung állandóan használatban van, ennek köszönhetően egyszerre kopnak, használodnak el, ezért amikor eljött a cserének az ideje, csak együtt cseréljük őket.

Bővebben ide kattintva olvashatsz róla.

Gumi szerelés, javítás

Gumi szerelés, javítás

Vállaljuk személygépjárművek és kisteherautók gumiabroncsainak szakszerű és gyors cseréjére, felszerelésére és átszerelésére terjed ki, bármilyen méretben (13″-24″), legyen az lemez- vagy alufelni. A modern számítógépes centrírozógépen végzett kerekek kiegyensúlyozása is a szolgáltatásaink között van. Defektes gumik javítását is vállaljuk, és több éves tapasztalattal rendelkező szakembereinkkel várjuk ügyfeleinket.

Bővebben ide kattintva olvashatsz róla.

Autóklíma javítás, karbantartás

Klíma javítás, karbantartás

Az autóklíma rendszer karbantartása és javítása kulcsfontosságú az optimális hűtési teljesítmény és a megbízható működés biztosítása érdekében. A klímaberendezés időszakos átvizsgálása és szervizelése elkerüli a drága javításokat és meghibásodásokat. A leggyakoribb problémák közé tartozik a hűtőközeg hiánya, a légkondicionáló ventilátor hibája vagy a kompresszor meghibásodása.

Bővebben ide kattintva olvashatsz róla.

Automataváltó olajcsere

Automataváltó olajcsere

Egyre elterjedtebbé vált manapság az automataváltós autók használata. Ha ezek a kifinomult szerekezetek nem kapják meg a megfelelő karbantartást, nem az a kérdés, hogy tönkre fog-e menni, hanem az, hogy mikor fog. Nem biztos, hogy Önnél, de az elhanyagolt olajcserék eredménye előbb utóbb biztosan jelentkezni fog.

Fék, futómű javítás

Fék, futómű javítás

A fék az elsődleges biztonsági berendezés amelyet minden alkalommal alaposan megvizsgálunk. A fék után következik a futómű vizsgálata, hiszen a biztonságos gépjárművezetéshez elengedhetetlen részét képzi az úttal való kapcsolat.
Ezek a forgó-kopó alkatrészek minden nap különböző erőhatások érik és ezek idővel elhasználodnak. 
A fék és futómű alkatrészek időben történő cseréje elengedhetetlen a biztonságos közlekedéshez. 

Turbófeltöltő felújítás

Turbó javítás, felújítás

Ahogy az autó összes alkatrésze, úgy a turbó is egy bizonyos után meghibásodik. Sérülhet akár a turbina kerék, a turbófeltöltő tengelye vagy kerülhetnek a turbóba olyan anyagok amik meggátolhatják a megfelelő müködésében. Egyesek hajlamosak hosszabb ideig halogatni, a felújítását, de ez semmiképpen sem jó ötlet, úgyanis egy nem megfelelően müködő turbófeltöltő bármikor megadhatja magát, rosszabb esetben a motorban károsodást is tud okozni.

diagnostic

Műszeres diagnosztika

Az autós műszeres diagnosztika hatékony eszköz az autószervizek számára, mely lehetővé teszi a jármű hibáinak pontos azonosítását és javítását. A modern járművek bonyolult rendszerei nagyon sok adatot generálnak, amelyek a diagnosztikai szoftverek segítségével olvashatók. Az autó műszeres diagnosztikája segít a hibák gyors azonosításában, és pontos diagnózis felállításában, ami időt és pénzt takarít meg a javítás során. Ha szükséged van autó diagnosztikára, keresd fel szervizünket, ahol szakértő csapatunk áll rendelkezésedre.

Autómentés

autómentés, szállítás

Utazás közben sajnos bármikor történhet a gépjárművel egy váratlan esemény.
Kialakulhat egy műszaki hiba, lerobbanhat, de előfordulhat egy karambol is.
Ezekben a helyzetekben minden esetben rengeteg idegességgel és megoldandó problémákkal szembesülünk.
Autószervizünk készséggel áll rendelkezésére hasonló, nem várt helyzetek bekövetkezését követően.

A rendszeresen karbantartott gépjárművön kevesebb lesz az esetleges meghibásodások esélye.

Milyen gyakran érdemes szervizeltetni az autómat?

Mivel számtalan forgó-, kopóalkatrész található a gépjárművekben, ezért elkerülhetetlen az időnkénti karbantartás, hogy biztositsuk az autónk megfelelő müködését. A szervizelést bizonyos megtett távolság vagy eltelt idő után szokták javasolni, jellemzően 10-15.000 kilóméterenként vagy legalább évente egyszer vizsgálja át teljeskörűen egy szakember.

Honnan tudhatom hogy mikor milyen karbantartást kell csináltatnom?

Minden esetben a járműgyártó által előírt rendszeres karbantartások szükségesek a gépjármű üzemzavarmentes és biztonságos használatához. Amennyiben ezeknek nincs ismeretében vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tudjunk tanácsot adni autója szervizelésére. 

Szeretné hogy autója olyan legyen mint újkorában?

Kérdése van? Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!