Állapotfelmérés

Nadovi Service autószerviz teljes körű állapotfelmérésének díja: 10.000 Ft. Időtartama kb.: 45 perc. Amennyiben mi végezzük a javítást, az állapotfelmérés költséget levonjuk a végösszegből.

Tartalmazza:

Ezekről a vizsgálatokról írásbeli szakvéleményt állítunk ki.

Az autószervíz rezsi óradíja 10.000,- Ft (nettó), melynek elszámolása 30 percenként történik, így nem lehet, hogy 20 percre 1 egész órát számolunk fel. A javítások többségénél a munka megkezdése előtt adunk egy árajánlatot, ami sok esetben kedvezőbb, mintha óradíjban számolnánk. Átlag autószervíz műhelyekhez képest több szolgáltatást nyújtunk, már egy olajcsere alkalmával is.

Eredeti gyári alkatrészek beszerzése 1-2 nap alatt történik, míg a gyárival megegyező minőségű alkatrészek akár 1 órán belül is eljutnak a Star Car Garage autószervíz telephelyére. Rengeteg fajta alkatrész van a piacon és sajnos a legtöbbje silány minőségű. Garanciát csak az általunk hozott és ajánlott alkatrészre tudunk biztosítani! Már egy olajcsere esetén is a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk.

Műszaki vizsga

Autószervíz szolgáltatásaink közé nemcsak az olajcsere, hanem a műszaki vizsgára való felkészítés és a lebonyolítás is beletartozik. Az ügyfeleinknek a következő dokumentumokat kell magukkal hozniuk az autón kívül!

Magánszemély esetén:

Jogi személy (cég) esetén:

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült